X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΝίκη με το ευρύ σκορ 4-0 πέτυχε το ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με...

Νίκη με το ευρύ σκορ 4-0 πέτυχε το ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ομόνοια

Με το ευρύ σκορ 4 – 0 επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής το ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι “αιωνίων” με την Ομόνοια για την 12η αγωνιστική του παγκυπρίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α΄ κατηγορίας.

Η Ομόνοια αγωνιζόταν από το 25’  με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Ούγγρου αμυντικού της Ομόνοιας Λανγκ με απευθείας κόκκινη κάρτα, ο οποίος ανέτρεψε τον Κβιλιτάια.

Το ΑΠΟΕΛ, εκμεταλλευόμενο το αριθμητικό πλεονέκτημα υπέρ του, προηγήθηκε στο 1’  των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με τον Ντβάλι και έκανε το 2 – 0 στο 60’ με τον Κβιλιτάια.

Το 3 – 0 έγινε στο 68’  με πέναλτι που κτύπησε ο Μαρκίνιος, ενώ το 4 – 0 έκανε στο 2′  των καθυστερήσεων του αγώνα ο Εφραίμ.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Ντβάλι, Βιγιαφάνες (79′ Ντάλσιο), Κβιλιτάια (79′ Εφραίμ), Κρέσπο, Σούσιτς (57′ Σατσιάς), Μαρκίνιος (79′ Ντογκαλά), Γουίλερ, Κοσταντίνοφ, Δώνης (15′ Μπλουμ), Σαρφό

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Ψάλτης (69′ Λοίζου), Μπρούνο, Κασάμα (75′ Μπασιρού), Λέζιακς, Λανγκ, Κούσουλος (69′ Χάμπος), Μίλετιτς, Κακουλλής Χούπερ (28′ Γιούστε), Μπεζούς (46′ Παναγιώτου).

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share