X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟ ΑΠΟΕΛ συνεχίζει στο UEFA Conference League, αποκλείστηκε ο Άρης

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει στο UEFA Conference League, αποκλείστηκε ο Άρης

Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε με 2-0 στον επαναληπτικό την Μπότεφ για το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League και συνεχίζει στη διοργάνωση.

Την ίδια ώρα, άσχημη κατάληξη είχαμε στον επαναληπτικό του Άρη στο Αζερμπαϊτζάν, αφού ηττήθηκε με 3-0 και αποκλείστηκε από τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Νίκη και συνέχεια για ΑΠΟΕΛ

Ο πρώτος αγώνας στη Σόφια πριν από μία εβδομάδα έληξε ισόπαλος 0-0.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, στον αποψινό επαναληπτικό ο Τσεπάκ έδωσε προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ο Γιώργος Εφραίμ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμόρφωσε το 2-0.

Ο ΑΠΟΕΛ στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει πρώτα ως γηπεδούχος το νικητή του αγώνα Κίζιλζαρ Καζακστάν – Οσιέκ Κροατίας, που δίνουν επίσης σήμερα τον επαναληπτικό στην Κροατία. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι νίκησε με 2-1 η Οσιέκ.

Οι αγώνες του 3ου γύρου είναι προγραμματισμένοι για τις 4 και 11 Αυγούστου αντίστοιχα.

Ηττήθηκε και αποκλείστηκε ο Αρης

Άσχημη κατάληξη είχαμε στον επαναληπτικό του Άρη στο Αζερμπαϊτζάν, αφού ηττήθηκε με 0 και αποκλείστηκε από τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Μετά το ιστορικό 2-0 στη Λάρνακα την περασμένη Πέμπτη, ο Άρης δυστυχώς έχασε με 3-0 στο Μπακού και την πρόκριση πήρε η Νεφτσί που σκόραρε στο 38′, 54′ και 63′.

Από το 82ο λεπτό ο Άρης αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπράουν.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share