X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Απόλλωνας πανηγυρίζει τον 4ο τίτλο πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απένειμε...

Ο Απόλλωνας πανηγυρίζει τον 4ο τίτλο πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απένειμε το τρόπαιο στους πρωταθλητές

Το τρόπαιο του 83ου Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας, του Πρωταθλήματος Cyta, βρίσκεται κι επίσημα από χθες το βράδυ στα χέρια του Απόλλωνα.

Η ομάδα της Λεμεσού, η οποία είχα κατακτήσει από την προηγούμενη αγωνιστικά και μαθηματικά τον τίτλο, επέστρεψε στην κορυφή του Κυπριακού Ποδοσφαίρου κατακτώντας το 4ο Πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Ο Απόλλων ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική χρονιά με 58 βαθμούς με 16 νίκες, 10 ισοπαλίες και 6 ήττες. Πέτυχε 50 τέρματα έχοντας την καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος και δέχτηκε 33 τέρματα.

Η χθεσινή απονομή του τίτλου έγινε σε κλίμα αποθέωσης από χιλιάδες φίλους της ομάδας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, στην παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΚΟΠ Φοίβου Βάκη και του Γενικού Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά.

Ακολούθησε η φιέστα των πρωταθλητών με τη νύκτα να γίνεται μέρα στο Τσίρειο Στάδιο αφού στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την ομάδα της Λεμεσού.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share