X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΟ Δρ. Δημήτριος Βόμβα επικεφαλής του τμήματος Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στο Ογκολογικό της...

Ο Δρ. Δημήτριος Βόμβα επικεφαλής του τμήματος Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στο Ογκολογικό της Τράπεζας Κύπρου

Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου ανακοίνωσε ότι ο Δρ. Δημήτριος Βόμβα, Ακτινοθεραπευτής –  Ογκολόγος, ανέλαβε την διεύθυνση του τμήματος Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας & Πυρηνικής Ιατρικής, από την 1η Φεβρουαρίου.

Ο Δρ. Βόμβας υπηρετεί στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου από το 2009. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και εξειδικεύτηκε στο γνωστικό αντικείμενο της Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Παράλληλα το 2012 ανακηρύχθηκε πανηγυρικά αριστούχος Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο ακαδημαϊκό του βιογραφικό αριθμεί σημαντικό αριθμό επιστημονικών δημοσιεύσεων σε έγκριτα ιατρικά περιοδικά, επιστημονικών ανακοινώσεων σε διεθνή ογκολογικά συνέδρια και πλήθος παρουσιάσεων ως προσκεκλημένος ομιλητής. Έχει ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον και εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση κακοηθειών του πνεύμονος, του ουρολογικού συστήματος και ειδικά τον καρκίνο του προστάτη, καθώς και της ανατομικής περιοχής κεφαλής-τραχήλου.

Συμμετέχει ενεργά προσφέροντας αμισθί τις υπηρεσίες του σε αριθμό Συμβουλευτικών Επιτροπών του ΟΑΥ και του Υπουργείου Υγείας και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ογκολογικής Εταιρείας Κύπρου.

Σε δηλώσεις του ο νέος Διευθυντής, Δρ. Βόμβας είπε ότι έχει πλήρη επίγνωση της ευθύνης και του βάρους που φέρει αυτή η θέση και διαβεβαίωσε ότι θα πράξω τα μέγιστα με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο Δρ. Βόμβας αναλαμβάνει στη θέση του Δρ. Δημήτρη Ανδρεόπουλου, ο οποίος αφυπηρέτησε στις 31 Ιανουαρίου, μετά από 25 χρόνια υπηρεσίας στο Κέντρο.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share