X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣO Ερντογάν να ξεκαθαρίσει τη θέση του για τον χάρτη Μπαχτσελί, λέει...

O Ερντογάν να ξεκαθαρίσει τη θέση του για τον χάρτη Μπαχτσελί, λέει ο Έλληνας Πρωθυπουργός

Να πάρει ξεκάθαρη θέση καλεί τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με τον χάρτη που παρουσίασε ο Νεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος αναπαριστά σχεδόν το μισό Αιγαίο να ανήκει στην Τουρκία.

Με ανάρτησή του στο Twitter, o Έλληνας Πρωθυπουργός δείχνει την προκλητική εικόνα του συγκεκριμένου χάρτη, θέτοντας ερωτήματα ως προς τις στοχεύσεις μιας τέτοιας πράξης.

«Κοιτάξτε καλά αυτόν τον χάρτη. Η Κρήτη, η Ρόδος, η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος, όλες έχουν «καταβροχθιστεί» από την Τουρκία. Ένα πυρετικό όνειρο εξτρεμιστών ή μια επίσημη πολιτική της Τουρκίας; Άλλη μια προβοκάτσια ή ο πραγματικός στόχος;», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης καλεί τον Πρόεδρο της Τουρκίας να λάβει ξεκάθαρη θέση σε σχέση με τις συγκεκριμένες ενέργειες του κυβερνητικού του εταίρου Νεβλέτ Μπαχτσελί.

«Ο Πρόεδρος Ερντογάν πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με τα τελευταία καμώματα του μικρότερου εταίρου του στον συνασπισμό», καταλήγει η ανάρτηση του Έλληνα Πρωθυπουργού στο Twitter.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share