X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗΟ Πρόεδρος στο μνημόσυνο των πεσόντων κατά το πραξικόπημα, συμμετοχές Υπουργών σε...

Ο Πρόεδρος στο μνημόσυνο των πεσόντων κατά το πραξικόπημα, συμμετοχές Υπουργών σε μνημόσυνα στις άλλες πόλεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Άμυνας Χαράλαμπο Πετρίδη, θα παραστεί στο καθιερωμένο μνημόσυνο για όσους έπεσαν κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος προς προάσπιση της νομιμότητας και της Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στις 15 Ιουλίου, ημέρα του πραξικοπήματος, στις 8:30 π.μ, αναφέρει ανακοίνωση της Προεδρίας.

Στα μνημόσυνα που θα πραγματοποιηθούν στους Μητροπολιτικούς Δήμους, στις 10 Ιουλίου, στις 8:30 π.μ., την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, με την κατάθεση στεφάνων εκ μέρους τους Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα στο μνημόσυνο στη Λεμεσό, στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης θα παραστεί ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, στη Λάρνακα, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει οΥφυπουργός Πολιτισμού Γιάννης Τουμαζής και στην Πάφο στον Μητροπολιτικό Ναού Αγίου Θεοδώρου ο Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου.

Στο Παραλίμνι τα μνημόσυνα για το Πραξικόπημα θα τελεστούν μαζί με τα μνημόσυνα για την Εισβολή στις 17 Ιουλίου, 2021 και θα παραστεί ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα.

Πηγή:ΚΥΠΕ

 

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share