X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣO ΠτΔ αντάλλαξε απόψεις με Πανελλήνια και Παγκύπρια Οργάνωση Αγνοουμένων

O ΠτΔ αντάλλαξε απόψεις με Πανελλήνια και Παγκύπρια Οργάνωση Αγνοουμένων

Ανταλλαγή απόψεων για να μπορέσει να προχωρήσει το θέμα των αγνοουμένων είχαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Πανελλήνιας Επιτροπής Αγνοουμένων Μαρία Καλπουρτζή και τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Νίκο Σεργίδη.

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση, την οποία χαρακτήρισε πολύ καλή και εποικοδομητική, η κ. Καλπουρτζή είπε ότι «με την ευκαιρία της μαύρης επετείου του Ιουλίου ήρθαμε να δούμε τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και να ανανεώσουμε λίγο την οργάνωση, τον συντονισμό μας στο θέμα των αγνοουμένων».

«Υπάρχουν σκέψεις, υπάρχουν προτάσεις οι οποίες πιστεύουμε στο άμεσο μέλλον θα υλοποιηθούνε ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο θέμα των αγνοουμένων», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο κ. Σεργίδης είπε ότι υπήρξε ανταλλαγή απόψεων επί του θέματος των αγνοουμένων, προσθέτοντας ότι «προσπάθεια όλων μας είναι να ενισχύσουμε το έργο της διερευνητικής επιτροπής έτσι που να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα το συντομότερο και χωρίς άλλες καθυστερήσεις».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share