X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΟδηγίες για ελέγχους με βάση Κανονισμό Πράσινης Γραμμής λέει ο ΠτΔ για...

Οδηγίες για ελέγχους με βάση Κανονισμό Πράσινης Γραμμής λέει ο ΠτΔ για καύσιμα

Υπάρχει θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού σε ό,τι αφορά την αγορά καυσίμων από τα κατεχόμενα για εμπορικούς σκοπούς, και έχουν δοθεί οδηγίες ώστε να γίνονται οι έλεγχοι πάντα εντός του πλαισίου του Κανονισμού της Πράσινης Γραμμής, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στη Γενική Συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κληθείς να σχολιάσει τη σημερινή διαμαρτυρία των πρατηριούχων, είπε πως «θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Όντως υπάρχει πρόβλημα”.

Πρόσθεσε πως είχε συναντήσεις τους πρατηριούχους και ως Υπουργός Εξωτερικών και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τις ανησυχίες που υπάρχουν.

“Υπάρχει και θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού ειδικότερα όταν χρησιμοποιείται για εμπορικούς σκοπούς. Αντιλαμβάνομαι όταν είναι για ιδιωτική χρήση, αλλά όταν είναι για εμπορικούς σκοπούς είναι κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται”, ανέφερε.

“Είχαν συνάντηση και με τον Υπουργό Εμπορίου και τον Υπουργό Οικονομικών, είχαν συνάντηση και με την Υφυπουργό παρά τω Προέδρω, στο Προεδρικό Μέγαρο. Έχουν δοθεί οι σχετικές οδηγίες, ώστε να γίνονται όλοι εκείνοι οι έλεγχοι που γίνονται πάντα εντός του πλαισίου του κανονισμού και του τι επιτρέπεται μέσα από τον κανονισμό της πράσινης γραμμής”, κατέληξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share