X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟδηγίες προς τους φιλάθλους για τον αγώνα Πάφος-ΑΠΟΕΛ δίνει η Αστυνομία

Οδηγίες προς τους φιλάθλους για τον αγώνα Πάφος-ΑΠΟΕΛ δίνει η Αστυνομία

Οδηγίες στους φιλάθλους για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΦΟΣ F.C. και ΑΠΟΕΛ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 19:00 στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στην Πάφο, δίνει η Αστυνομία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, προτρέπονται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας καθώς οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:00.

Οι φίλαθλοι της ομάδας της Πάφος F.C θα καταλάβουν τις δυτικές κερκίδες του σταδίου και ως εκ τούτου, προτρέπονται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο δυτικό χώρο στάθμευσης.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα βόρεια ταμεία για τους φιλάθλους της Πάφος F.C. τα οποία θα ανοίξουν η ώρα 16:00.

Οι φίλαθλοι της ομάδας του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις ανατολικές κερκίδες του σταδίου και ως εκ τούτου, προτρέπονται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στην ανατολική πλευρά του σταδίου.

Επιπρόσθετα, οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν μέρος του χώρου στάθμευσης βόρεια του σταδίου. Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ δεν θα υπάρξει πώληση εισιτηρίων στο στάδιο.

Η Αστυνομία, τονίζει ότι απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Επίσης, απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού, ενώ απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.

Επίσης, σημειώνεται πως το σκαρφάλωμα στα κάγκελα του σταδίου δεν επιτρέπεται.

Η Αστυνομία τονίζει πως οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης, κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα ανατολικά ταμεία και για τους οπαδούς της Πάφος F.C τα δυτικά ταμεία.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον κυκλικό κόμβο και στα ερείσματα των δρόμων στην γύρω περιοχή του σταδίου, η Αστυνομία διαμηνύει πως απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share