X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΟι προθέσεις του ΠτΔ θα βοηθήσουν να υπάρξει μια καλή συνεργασία δήλωσε...

Οι προθέσεις του ΠτΔ θα βοηθήσουν να υπάρξει μια καλή συνεργασία δήλωσε ο Γενικός Ελεγκτής

Οι προθέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι τέτοιες που θα βοηθήσουν στο να υπάρξει μια καλή συνεργασία της Ελεγκτικής Υπηρεσίας με την Κυβέρνηση, δήλωσε την Τετάρτη, ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Επρόκειτο, είπε ο κ. Μιχαηλίδης, για εθιμοτυπική συνάντηση, προσθέτοντας ότι ήταν πάρα πολύ εποικοδομητική και διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα.

«Πιστεύω οι στόχοι της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, το να αναδεικνύει προβλήματα είναι κάτι που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο εργαλείο για την Κυβέρνηση και για να προλαμβάνονται τα προβλήματα και εκεί που εκ των υστέρων διαπιστώνονται, να λαμβάνονται διορθωτικά μέτρα», σημείωσε.

«Πιστεύω ότι οι προθέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι τέτοιες που θα βοηθήσουν στο να υπάρξει μια καλή συνεργασία της Υπηρεσίας μας, με την Κυβέρνηση και ελπίζω ότι και στην πράξη θα αποδειχθεί ότι η συνεργασία αυτή θα αποδειχθεί αμοιβαία επωφελής και για τους δύο», δήλωσε περαιτέρω.

Ερωτηθείς εάν υπήρξε κάποιο θέμα που κυριάρχησε στη συζήτηση, ο κ. Μιχαηλίδης απάντησε ότι «όχι, είχαμε διάφορα θέματα γενικού ενδιαφέροντος και σχεδιασμών».

Σημείωσε ότι εξήγησε στον Πρόεδρο τον τρόπο που δουλεύει η Ελεγκτική Υπηρεσία, «αν και ο κ. Πρόεδρος γνωρίζει ήδη αρκετά καλά το θέμα, αφού ήταν Υπουργός προηγουμένως», είπε.

Δεν είχαν, συνέχισε, κάτι ιδιαίτερο ούτε κάποια ατζέντα στη συνάντηση τους και κατέληξε λέγοντας ότι επρόκειτο για ανταλλαγή απόψεων και αλληλοενημέρωση για τον τρόπο με τον οποίο και «οι δύο θεωρούμε τις βάσεις αυτής της συνεργασίας».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share