X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΠαράπονα ΣΙΚΑΠ για την πορεία των έργων στην Κάτω Πάφο

Παράπονα ΣΙΚΑΠ για την πορεία των έργων στην Κάτω Πάφο

Έντονα παράπονα εκφράζει ο Σύνδεσμος Κέντρων Αναψυχής Πάφου σχετικά με την πορεία των έργων στην Κάτω Πάφο, καθώς επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τον κύκλο εργασιών των μελών του.

Σε ανακοίνωση του ο ΣΙΚΑΠ σημειώνει πως η τουριστική κίνηση είναι πολύ αυξημένη φέτος στην Πάφο αλλά οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής της παραλιακής περιοχής Κάτω Πάφου, παρουσιάζονται έντονα δυσαρεστημένοι και αυτό λόγω των έργων που έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πρόκειται, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ – Άγγελο Ονησιφόρου για τα έργα ανάπλασης της περιοχής Θεοσκέπαστης και των γύρω δρόμων.

Ο κ. Ονησιφόρου, επιπρόσθετα αναφέρει πως ο δρόμος πίσω από τον παραλιακό, έχει κλείσει τόσο για την τροχαία κίνηση όσο και για τους πεζούς, σημειώνοντας πως οι  προμηθευτές, δεν έχουν από πού να περάσουν για να φτάσουν κοντά στις επιχειρήσεις και να μεταφέρουν τα προϊόντα τους, αδυνατώντας να εξυπηρετηθούν.

Επιπρόσθετα, συνέχισε, «οι τουρίστες, χρειάζονται πυξίδα» για να περάσουν στην περιοχή του παραλιακού και να βρουν τα κέντρα αναψυχής και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις της περιοχής.

Επεσήμανε ακόμη πως ο δρόμος από το ξενοδοχείο Αλμύρα προς το λιμανάκι κι αυτός παρουσιάζει μεγάλο πρόβλημα, αφού έγινε μονόδρομος.

«Η παραλιακή Ποσειδώνος της Κ. Πάφου είναι ένα τεράστιο εργοτάξιο την στιγμή που έχουμε εισέλθει για τα καλά στην τουριστική σεζόν», είπε.

Δυστυχώς, δήλωσε, «οι αρμόδιοι δεν βλέπουν το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί ούτε ευαισθητοποιούνται».

Ακολούθως κάλεσε τους αρμοδίους του έργου ανάπλασης της Θεοσκέπαστης και γύρω δρόμων «να αναλάβουν τις ευθύνες τους, πριν καταστραφούν επιχειρηματίες και τουρισμός στην Πάφο».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share