X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΠέντε κυπριακές εταιρείες στις φιναλίστ του προγράμματος Technology Fast 50 της Deloitte

Πέντε κυπριακές εταιρείες στις φιναλίστ του προγράμματος Technology Fast 50 της Deloitte

Πέντε κυπριακές εταιρείες τεχνολογίας βρέθηκαν στον κατάλογο των φιναλίστ του προγράμματος της Deloitte, «Technology Fast 50», που διεξήχθη για πρώτη φορά στην Κύπρο και τη Μέση Ανατολή, το οποίο επιβραβεύει τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογίας στην περιοχή, με βάση την ποσοστιαία αύξηση εσόδων τους σε διάστημα τεσσάρων ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Deloitte, οι εταιρείες είναι οι Additess, Capital Com, Playkot, Signal Generix και Softline.

«Οι φετινοί φιναλίστ έχουν επιδείξει ανθεκτικότητα, ηγετική προοπτική, πάθος να ξεπεράσουν τα όρια και προσαρμοστικότητα για να ευδοκιμήσουν στην νέα πραγματικότητα. Έχουν έναν ξεκάθαρο στρατηγικό οδικό χάρτη στο αρχικό στάδιο όπου βρίσκονται σήμερα και ξεκάθαρους στόχους», δήλωσε ο David Stark, Επικεφαλής της Deloitte Private στη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Εξάλλου, ο Κυριάκος Χαραλαμπίδης, Επικεφαλής του κλάδου Αναδυόμενων Εταιρειών Υψηλής Ανάπτυξης της Deloitte Private στη Μέση Ανατολή σημείωσε πως ο πρώτος κύκλος του προγράμματος Fast 50 για την Κύπρο και Μέση Ανατολή επιδεικνύει το καινοτόμο πνεύμα που χαρακτηρίζει τη γεωγραφική μας περιοχή και που αναπτύσσεται συνεχώς. Αυτές οι καινοτόμες και ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες από την Κύπρο, τα ΗΑΕ και το Κατάρ είναι μία ματιά στο μεγαλύτερο ρόλο που έχει να παίξει η περιοχή για εποικοδομητική καινοτομία.

Όπως αναφέρεται, το πρόγραμμα Deloitte Technology Fast 50 είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα αναγνώρισης εταιρειών τεχνολογίας σε πολλές γεωγραφικές περιοχές, και αυτή ήταν η πρώτη φορά που διεξάχθηκε στην Κύπρο και Μέση Ανατολή. Είναι μια κατάταξη των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών τεχνολογίας στην περιοχή, με βάση την αύξηση των εσόδων μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση του τεχνολογικού οικοσυστήματος της Κύπρου και Μέσης Ανατολής, αναγνωρίζοντας και υποστηρίζοντας την επιχειρηματική ανάπτυξη, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share