Πληθώρα δράσεων περιλαμβάνει ο φετινός προγραμματισμός του Ραδιομαραθώνιου 2022, με κύρια τον παγκύπριο έρανο που θα πραγματοποιηθεί στις 7- 8 Νοεμβρίου, αναφέρθηκε σε δημοσιογραφική διάσκεψη τη Τρίτη, στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων του Ομίλου CNP CYPRUS, στη Λευκωσία, όπου έγινε και η έναρξη των δράσεων του φετινού Ραδιομαραθώνιου.

Όπως λέχθηκε, με απλό, πρακτικό και ασφαλή τρόπο, η οικονομική στήριξη μπορεί να δοθεί ως εξής: με SMS στο 7060, RM (κενό) 1,3 ή 5€, με πιστωτική κάρτα μέσω JCC και με τραπεζική κατάθεση/μεταφορά.

Στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη χαιρετισμούς απεύθυναν, ο CEO του Ομίλου CNP CYPRUS, Τάκης Φειδία, η Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος, Σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Άντρη Αναστασιάδου, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, Μιχάλης Μιχαήλ και η Πρόεδρος του Συντονιστικού Επιτελείου του Ραδιομαραθώνιου και Γενική  Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE, Ανδρεανή Καλλιμάχου.

Οι ομιλητές επεσήμαναν ότι με κεντρικό μήνυμα τη φράση «Δύναμη Αγάπης», η φετινή εκδήλωση καθίσταται ακόμα πιο σημαντική λόγω της παρατεταμένης κρίσης που αντιμετωπίζει ο κόσμος και που επηρεάζει περισσότερο τις ευάλωτες ομάδες, ειδικά τα παιδιά με προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στόχος του Ομίλου CNP CYPRUS και των εταιρειών του, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μέλη του γαλλικού ασφαλιστικού κολοσσού, CNP ASSURANCES, να υιοθετήσουν δράσεις που να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινωνίας.

«Αυτή καλείται να ενσωματώσει όλα τα μέλη της και ειδικά τις ευάλωτες ομάδες, όπως τα παιδιά, ειδικά εκείνα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και οι οικογένειές τους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τους προσφέρουν τη φροντίδα που χρειάζονται. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η διοργάνωση του Ραδιομαραθώνιου 2022, σε συνεργασία με το ΡΙΚ», προστίθεται.

Με την AstroBank, αναφέρεται, να αποτελεί το χρυσό χορηγό του Ραδιομαραθώνιου 2022, έχει ιδιαίτερη σημασία η διεύρυνση της συμμετοχής της επιχειρηματικής κοινότητας του τόπου και η ένταξη του Ραδιομαραθώνιου στο χορηγικό τους σχεδιασμό, ενισχύει τις κοινές προσπάθειες και πολλαπλασιάζει το θετικό τους αποτύπωμα για προσφορά και ελπίδα.

Περισσότερες πληροφορίες για ανέπαφες εισφορές υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ραδιομαραθώνιου στο: www.radiomarathonios.org

Πηγή:ΚΥΠΕ