X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΠραγματοποιήθηκε υβριδική εκδήλωση από την ΟΣΕΟΚ για εργοδοτικές οργανώσεις και συντεχνίες των...

Πραγματοποιήθηκε υβριδική εκδήλωση από την ΟΣΕΟΚ για εργοδοτικές οργανώσεις και συντεχνίες των εργαζομένων

Την τέταρτη κατά σειρά υβριδική εκδήλωση πραγματοποίησε το περασμένο διήμερο η Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου (ΟΣΕΟΚ),για τις εργοδοτικές οργανώσεις και τις συντεχνίες των εργαζομένων, στο πλαίσιο του προγράμματος Su.So.D.Co. (Support of the Social Dialogue for Future Construction), με συμμετοχή όλων των εταίρων του προγράμματος από τις έξι χώρες της Κεντρικής, Νοτιοανατολικής και Νότιας Ευρώπης.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η ΟΣΕΟΚ αναφέρει πως το σεμινάριο της πρώτης μέρας επικεντρώθηκε στις επικοινωνιακές δεξιότητες, στις αποτελεσματικές συλλογικές διαπραγματεύσεις, στην αντιμετώπιση κρίσεων, στην προσωπική φήμη και στις διοικητικές δεξιότητες, αλλά και στους τρόπους επιτυχούς υποβολής αιτήσεων για χρηματοδότηση δράσεων κοινωνικού διαλόγου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου της δεύτερης μέρας παρουσιάστηκαν ιδέες για κοινά ευρωπαϊκά έργα κοινωνικού διαλόγου, οι οποίες έχουν ήδη αναγνωριστεί ως εφαρμοστέες για χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Επιπρόσθετα, υπήρξαν ομιλίες από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κατασκευαστικών Βιομηχανιών και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Σλοβενίας.

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου συμμετέχει στο πρόγραμμα Su.So.D.Co. ως κοινωνικός εταίρος μαζί με συναφείς Ομοσπονδίες από τη Βουλγαρία, την Κροατία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία και τη Σλοβενία.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share