X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΠρακτική εξάσκηση για αποφοίτους αρχιτεκτονικής στο Τμήμα Πολεοδομίας

Πρακτική εξάσκηση για αποφοίτους αρχιτεκτονικής στο Τμήμα Πολεοδομίας

Το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως ανακοινώνει ότι συμμετέχει στο Έργο του ΕΤΕΚ «Πραγματοποίηση Πρακτικής Εξάσκησης για νέους πτυχιούχους στους Κλάδους Αρχιτεκτονικής, Πολιτικής Μηχανικής και Ηλεκτρολογικής Μηχανικής», προσφέροντας θέσεις πρακτικής εξάσκησης σε νέους αποφοίτους πανεπιστημιακών σχολών Αρχιτεκτονικής.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Τμήμα Πολεοδομίας αναφέρει πως η διάρκεια της εξάσκησης, σύμφωνα με τη νομοθεσία για την εγγραφή στο Μητρώο του ΕΤΕΚ, είναι 12 μήνες.

Η εκπαίδευση, της οποίας θα τύχουν οι νέοι Αρχιτέκτονες στο Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, θα συμβάλει σημαντικά στην επαγγελματική τους εξέλιξη και θα αποτελέσει εφόδιο για μελλοντική δραστηριοποίησή τους τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Επιπρόσθετα, μέσα από την πρακτική τριβή τους με τις διαδικασίες αδειοδότησης της ανάπτυξης, θα αποκομίσουν εμπειρία που θα είναι υποβοηθητική για τους ίδιους, έτσι ώστε να είναι σε θέση να εκτελούν με επάρκεια τις διαδικασίες που σχετίζονται με την πολεοδομική νομοθεσία ως προς την αδειοδότηση της ανάπτυξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις Διοικητικές Λειτουργούς κα Στάλω Κωνσταντίνου ([email protected], τηλ. 22408152)

και κα Κική Παπαναστασίου ([email protected], τηλ. 22408250).

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share