X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΡώσοι Επιστήμονες δημιούργησαν και Κατοχύρωσαν Νέο Τεστ για την COVID-19

Ρώσοι Επιστήμονες δημιούργησαν και Κατοχύρωσαν Νέο Τεστ για την COVID-19

Επιστήμονες από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας Παστέρ στην Αγία Πετρούπολη δημιούργησαν και κατοχύρωσαν ένα τεστ που ανιχνεύει αντισώματα έναντι του κορονοϊού, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με ασυμπτωματικές μορφές μόλυνσης, ανακοίνωσε σήμερα η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Φυτοϋγειονομικής Επιτήρησης (Rospotrebnadzor).

«Το ερευνητικό ινστιτούτο επιδημιολογίας και μικροβιολογίας του Παστέρ από την Αγία Πετρούπολη δημιούργησε ένα νέο ιατρικό προϊόν. Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια προϊόντα, όχι μόνο επιτρέπει την ανίχνευση της παρουσίας, αλλά και τη συγκέντρωση συγκεκριμένων αντισωμάτων σε άτομα που έχουν μολυνθεί από κορωνοϊό που είχαν συμπτώματα της νόσου ή έχουν έρθει σε επαφή με μολυσμένα άτομα στο παρελθόν, χωρίς κλινικά συμπτώματα», αναφέρει η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας, μεταδίδει το πρακτορείο TASS.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αυτό είναι σημαντικό για την κατανόηση του βαθμού προστασίας ενός ατόμου από την επαναμόλυνση από τον κορονοϊό. Προστίθεται ότι οι εκτιμήσεις του συστήματος δοκιμών επιβεβαίωσαν την αποτελεσματικότητά του, μεταδίδει το πρακτορείο Tanjug.

Πηγή:http://www.ertnews.gr

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share