X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΣε αγορά διοικητικών υγειονομικών υπηρεσιών για τα Ιατρεία Δημόσιας Υγείας προχωρεί το...

Σε αγορά διοικητικών υγειονομικών υπηρεσιών για τα Ιατρεία Δημόσιας Υγείας προχωρεί το Υπουργείο Υγείας

Σε αγορά διοικητικών υγειονομικών υπηρεσιών από φοιτητές ή και πτυχιούχους για σκοπούς συντονισμού των Ιατρείων Δημόσιας Υγείας προχωρεί το Υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Αγορών και Προμηθειών του Υπουργείου Υγείας προσκαλεί «όσους φοιτητές ή/και πτυχιούχους ενδιαφέρονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο πλαίσιο σύμβασης δημοσίου αναφορικά με τον διαγωνισμό με θέμα: Διαγωνισμός για την αγορά διοικητικών υγειονομικών υπηρεσιών από φοιτητές ή και πτυχιούχους για σκοπούς συντονισμού των Ιατρείων Δημόσιας Υγείας».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας η διάρκεια κάθε σύμβασης είναι τρεις μήνες με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη τρεις μήνες και για ακόμη τρεις μήνες, όπως ήθελε καθορίσει η αναθέτουσα Αρχή σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες, να υποβάλουν την προσφορά τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν περαιτέρω πληροφορίες και έντυπα υποβολής προσφοράς σε ηλεκτρονική μορφή είτε από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας (http://www.moh.gov.cy), είτε από το Ηλεκτρονικό Σύστημα Δημοσίων Συμβάσεων του Γενικού Λογιστηρίου (https://www.eprocurement.gov.cy) και να υποβάλουν την προσφορά τους σύμφωνα με τις οδηγίες των εγγράφων του διαγωνισμού.

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρα 9 π.μ.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share