X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣερίφ - Ομόνοια , ΑΕΚ – Ρεν για το Europa League και...

Σερίφ – Ομόνοια , ΑΕΚ – Ρεν για το Europa League και Απόλλων – Βαντούζ για το Conference League

Ομόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας αγωνίζονται απόψε σε Μολδαβία και Γαλλία, αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, ενώ ο Απόλλωνας αγωνίζεται στην Λεμεσό για το Europa Conference League.

Συγκεκριμένα, στις 19.45, η Ομόνοια αντιμετωπίζει στην Μολδαβία την Σερίφ Τιράσπολ για τον 5ο όμιλο του Europa League. Η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμούς σε 5 αγώνες. Για να προκριθεί χρειάζεται νίκη με τρία τουλάχιστον γκολ.

Εξάλλου, στις 22.00 θα γίνει ο αγώνας Ρεν – ΑΕΚ Λάρνακας για τον 2ο όμιλο. Η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου που δίνει συνέχεια στην ευρωπαϊκή πορεία της μέσω του Europa Conference League.

Στον πρώτο αγώνα στην Λευκωσία η Ομόνοια είχε ηττηθεί με 3 – 0 από την Σερίφ, ενώ η ΑΕΚ στην Λάρνακα είχε ηττηθεί με 2 – 1 από την Ρεν.

Τέλος, στις 19.45 ο Απόλλων Λεμεσού φιλοξενεί την Βαντούζ για τον 5ο όμιλο του Europa Conference League. Η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς και έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα οι δύο ομάδες έμειναν στο 0 – 0.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share