X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣημαντικές μεταγραφές για Τσέλσι και Σαουθάμπτον, εκτός γηπέδων μετά από καρδιακές επιπλοκές...

Σημαντικές μεταγραφές για Τσέλσι και Σαουθάμπτον, εκτός γηπέδων μετά από καρδιακές επιπλοκές λόγω της Covid-19 ο Μαζραουί

Η Τσέλσι έχοντας ξεκινήσει διαδικασία αναδόμησης του ρόστερ της και δημιουργίας μίας νέας ομάδας για το μέλλον κατέληξε σε οριστική συμφωνία της με τη βραζιλιάνικη Βάσκο ντα Γκάμα για την απόκτηση του Αντρέι Σάντος.

Η συμφωνία ανακοινώθηκε πρώτα απ’ τη Βάσκο την Παρασκευή (6/1), με τον 18χρονο μέσο, ένα απ’ τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας να γίνεται το τρίτο απόκτημα των «μπλε» στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου μετά τον επιθετικό Ντέιβιντ Ντάτρο Φοφανά (από τη Μόλντε) και τον στόπερ Μπενουά Μπαντιασίλ (από τη Μονακό).

Ο Σάντος είχε 8 γκολ σε 33 αγώνες πέρσι με την Σάντος, αποτελώντας βασικό συντελεστή στην επιστροφή της στη «μεγάλη» κατηγορία της Βραζιλίας.

Μία πολύ σημαντική προσθήκη έκανε στο ρόστερ της η Σαουθάμπτον στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Premier League. Οι «Άγιοι» ανακοίνωσαν την Παρασκευή (6/1) την απόκτηση του διεθνούς Κροάτη εξτρέμ, Μίσλαβ Όρσιτς από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το κόστος τη μεταγραφής έφτασε τα 9 εκατ. ευρώ.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών (έως το καλοκαίρι του 2025), «εξαργυρώνοντας» με μία μεταγραφή στην Premier League τις πολύ καλές σεζόν του με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά και την πολύ καλή παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ, όπου σημείωσε το νικητήριο γκολ των Κροατών στον μικρό τελικό κόντρα στο Μαρόκο (2-1).

Εν τω μεταξύ, ο αριστερός φουλ μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Νουσαΐρ Μαζραουί, θα μείνει εκτός γηπέδων για ένα σημαντικό διάστημα μετά από καρδιακές επιπλοκές λόγω της Covid-19 κατά τη διάρκεια των μίνι-διακοπών του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (6/1) ο σύλλογος της Bundesliga.

Ο 25χρονος μπακ διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ στο Κατάρ, κάτι που τον ανάγκασε να απουσιάσει απ’ τη νίκη του Μαρόκου επί της Πορτογαλίας στα προημιτελικά με 1-0.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share