Ο Μαραθώνιος διοργανώνεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Ιδρύματος Αθανάσιος Κτωρίδης, με τα έσοδα των αγώνων να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, αναφέρει δελτίο Τύπου των διοργανωτών.

Σημειώνεται ότι όλοι/ες οι εθελοντές/ντριες πριν από τη διεξαγωγή του Μαραθωνίου θα συμμετάσχουν στην ενημερωτική συνάντηση – εκπαίδευση και θα παραλάβουν το υλικό της συμμετοχής τους στη διοργάνωση. Όλοι οι εθελοντές/ντριες θα απασχοληθούν προσφέροντας υπηρεσία την ημέρα διεξαγωγής της διοργάνωσης και κατά τις πρωινές ώρες.

Για την εγγραφή στο πρόγραμμα Εθελοντισμού του Μαραθωνίου Λευκωσίας οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον σύνδεσμο https://www.nicosiamarathon.com/form/.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη Διοργάνωση είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://www.nicosiamarathon.com.

Παράλληλα, η οργανωτική επιτροπή του Quantum Nicosia Marathon ανακοινώνει τις διαδρομές των αγώνων δρόμου, που πρόκειται να διοργανωθούν στις 11 Δεκεμβρίου 2022 στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Ιδρύματος Αθανάσιος Κτωρίδης.

Οι διαδρομές περιλαμβάνουν τον Μαραθώνιο Δρόμο (42,19 μ. με ώρα έναρξης 7:00), τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο (21,96 μ. με ώρα έναρξης 7:15), τον Αγώνα Δρόμου «Στέλιος Κυριακίδης» 7,7 μιλίων (12.400 μ. με ώρα έναρξης 7:30), τον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. (με ώρα έναρξης 10:30) και τον Αγώνα Δρόμου 1 μιλίου (1.609 μ. με ώρα έναρξης 11:45).

Αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους αγώνες δρόμου, καθώς επίσης και οι χάρτες των αγωνιστικών διαδρομών είναι διαθέσιμοι στην επίσημη ιστοσελίδα της Διοργάνωσης https://www.nicosiamarathon.com

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης και όλα τα έσοδα των εγγραφών καθώς και όλων των άλλων εισφορών θα διατεθούν για το έτος 2022 για την ενίσχυση των εξής ιδρυμάτων: Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Καρδιοπάθεια, Μικροί Ήρωες, Δημοτικό Πολυπολιτισμικό Κέντρο Λευκωσίας, Παγκύπριος Αυτιστικός Σύλλογος, Παγκύπρια Επιτροπή Μητέρων – Συγγενών Εθνοφρουρών ΠΕΜΣΕ.

Για την εγγραφή σε ένα αγώνα δρόμου και την προσφορά σε ένα από τα παραπάνω ιδρύματα, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον σύνδεσμο https://getyourtickets.eu/event/quantumnicosiamarathon22.

Για την επιπρόσθετη προσφορά σε ένα από τα παραπάνω ιδρύματα, χωρίς συμμετοχή σε ένα αγώνα δρόμου οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον σύνδεσμο https://getyourtickets.eu/donation/quantumnicosiamarathon22/?action=separate.

Πηγή:ΚΥΠΕ