X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗΣτόχος να ενισχυθούν σημαντικά οι διμερείς σχέσεις Δομινικανικής Δημοκρατίας και Κύπρου, είπε...

Στόχος να ενισχυθούν σημαντικά οι διμερείς σχέσεις Δομινικανικής Δημοκρατίας και Κύπρου, είπε πως νέος Πρέσβης στην Κύπρο

Τα διαπιστευτήρια του επέδωσε ο νέος Πρέσβης της Δομινικανής Δημοκρατίας στην Κύπρο, Ernesto Torres Pereyra, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 13 Ιουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του προξενείου της Δομινικανής Δημοκρατίας, όπως επεσήμανε τόσο ο ίδιος ο Πρέσβης, όσο και ο Πρόξενος της χώρας στην Κύπρο, Παύλος Φωτιάδης, σε σχετικές δηλώσεις τους, στόχος τους να ενισχυθούν σημαντικά οι διμερείς σχέσεις της Δομινικανής Δημοκρατίας και της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Κύπρο, ο Πρέσβης Torres Pereyra είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με υπηκόους της χώρας στην Κύπρο σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πρόξενος Παύλος Φωτιάδης, διαβεβαιώνοντας τους ότι μία από τις βασικές προτεραιότητες της εξωτερικής πολιτικής του Προέδρου Luis Abinader είναι η υποστήριξη της Δομινικανής Διασποράς.

Παράλληλα ο κ. Torres Pereyra συναντήθηκε με τον Υπουργό Παιδείας, Πρόδρομο Προδρόμου, και ακαδημαϊκά ιδρύματα, με στόχο τη δημιουργία συνεργασιών σε θέματα εκπαίδευσης και τη δυνατότητα ανταλλαγών υποτρόφων και φοιτητών.

Όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν με το Προξενείο της Δομινικανής Δημοκρατίας μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Χρίστο Αριστείδου στο τηλ. 22452000, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share