Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη εξέδωσαν αρκετές ομάδες στην Ελλάδα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

 «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη και τις πιο θερμές ευχές για ανάρρωση των τραυματιών», αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Συλλυπητήρια εξέφρασε στα ΜΚΔ και η ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων της μεγάλης τραγωδίας στα Τέμπη. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους τραυματίες και τους δικούς τους ανθρώπους», αναφέρει ο Ολυμπιακός.

Με ανάρτησή της στα  Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων στο δυστύχημα των Τεμπών.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων στο δυστύχημα των Τεμπών. Δύναμη και κουράγιο στους τραυματίες. Είμαστε συγκλονισμένοι για τις νέες άδικες απώλειες σε ένα «καταραμένο» μέρος. Δεν υπάρχουν λόγια…», αναφέρει ανάμεσα σε άλλα η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

«Η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν σήμερα τον άδικο χαμό των ανθρώπων τους, στην τραγωδία των Τεμπών. Προσευχόμαστε για τις ψυχές τους, προσευχόμαστε για τους τραυματίες και για όσους αγωνίζονται να σώσουν ανθρώπινες ζωές αυτές τις τραγικά δύσκολες ώρες», αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ στη δική της ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ανακοινωση εξέδωσε και ο Αστέρας. «Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης εκφράζει τη βαθιά οδύνη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με τους ανθρώπους που τούτες τις ώρες μάχονται για τη ζωή τους. Η χώρα μας πενθεί, δύναμη και κουράγιο…», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή:ΚΥΠΕ