X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗΣυνάντηση Κόμπου με ΥΠΕΞ Ελλάδας και Πρέσβεις στην Αθήνα

Συνάντηση Κόμπου με ΥΠΕΞ Ελλάδας και Πρέσβεις στην Αθήνα

Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου, ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την οποία είχε συναντήσεις τόσο με τον υπηρεσιακό Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών Βασίλη Κασκαρέλη, όσο και με Πρέσβεις διαπιστευμένους στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κόμπος πραγματοποίησε γεύμα εργασίας με τον υπηρεσιακό Υπουργό Εξωτερικών Βασίλη Κασκαρέλη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τις εξελίξεις στο Κυπριακό, καθώς και ευρύτερες περιφερειακές εξελίξεις.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, o κ. Κόμπος σημείωσε ότι διαπιστώθηκε πλήρης σύμπνοια απόψεων με τον Έλληνα ομόλογό του αναφορικά με την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων.

«Ευχαριστώ τον φίλο Υπουργό Εξωτερικών Βασίλη Κασκαρέλη για τη θερμή υποδοχή και εις βάθος συζήτηση σήμερα στην Αθήνα. Πλήρης σύμπνοια απόψεων προς αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών.

Νωρίτερα, ο κ. Κόμπος πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με τους Πρέσβεις δέκα κρατών-μελών της ΕΕ και δεκαεπτά μη κρατών-μελών της ΕΕ, που είναι στο σύνολό τους διαπιστευμένοι στην Κύπρο, με επίκεντρο το ζήτημα που Κυπριακού, καθώς και ευρύτερες διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις.

Οι συγκεκριμένες συναντήσεις αποτέλεσαν «ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων πάνω στο ζήτημα του Κυπριακού, καθώς και σε περιφερειακές, ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις», όπως σημείωσε σε σχετική ανάρτησή του στο Twitter o Κωνσταντίνος Κόμπος.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share