X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΣυνεχίζεται από Alpha Bank το πρόγραμμα «Γονείς και Παιδιά ΜΑΖΙ στην εργασία»

Συνεχίζεται από Alpha Bank το πρόγραμμα «Γονείς και Παιδιά ΜΑΖΙ στην εργασία»

Το πρόγραμμα «Γονείς και Παιδιά ΜΑΖΙ στην εργασία» υλοποιεί και φέτος το καλοκαίρι η Alpha Bank Cyprus Ltd.

Σε ανακοίνωσή της, η Alpha Bank αναφέρει ότι στο πλαίσιο του προγράμματος οι εργαζόμενοι γονείς φέρνουν τα παιδιά τους στον χώρο της εργασίας τους, παρέχοντάς τους έτσι την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την Τράπεζα, το τραπεζικό επάγγελμα και το χρηματοπιστωτικό σύστημα γενικότερα.

Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε όλο το δίκτυο καταστημάτων και σε υπηρεσίες της Τράπεζας και θα ολοκληρωθεί στις 25 Αυγούστου του 2023, ενώ στο πρόγραμμα συμμετέχουν παιδιά κυρίως ηλικίας 14 – 18 ετών αλλά και φοιτητές.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τον πραγματικό χώρο εργασίας και μέσα από διάφορες δραστηριότητες με τους γονείς τους, να ενισχύσουν σημαντικές δεξιότητες, όπως η κοινωνικότητα, η αυτοεκτίμηση, οι τεχνικές γνώσεις, η ομαδικότητα, κ.ά.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Alpha Bank, τα παιδιά αποκτούν μία σφαιρική γνώση γύρω από πρακτικές και εργαλεία που χρησιμοποιούνται σε έναν επαγγελματικό χώρο, ενώ γνωρίζουν καλύτερα το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία αυτή εφαρμόστηκε πρώτη φορά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2022 και αγκαλιάστηκε αμέσως από το προσωπικό και τις οικογένειές του.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share