X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣυνεχίζεται η μετάβαση της αποστολής της ΚΟΕ στο Μπέρμιγχαμ για τους Κοινοπολιτειακούς...

Συνεχίζεται η μετάβαση της αποστολής της ΚΟΕ στο Μπέρμιγχαμ για τους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες

Στον παλμό των 22ων Κοινοπολιτειακών Αγώνων κτυπά η καρδιά της κυπριακής αποστολής της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, καθώς μια ημέρα πριν από την τελετή έναρξη, συνεχίζεται η μετάβαση στην πόλη του Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, που θα τους φιλοξενήσει από τις 28 Ιουλίου ως τις 8 Αυγούστου.

Ήδη στο Μπέρμιγχαμ βρίσκεται από την Κυριακή η ομάδα της ενόργανης γυμναστικής καθώς και η εθνική του τριάθλου, ενώ χθες έφθασαν στην αγγλική πόλη οι ομάδες της κολύμβησης, της πυγμαχίας, της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, του μπιτς Βόλεϊ και του Τζούντο, συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους, τους φυσιοθεραπευτές, τον γιατρό και μέλη της δημοσιογραφικής ομάδας.

Οι αθλητές της ενόργανης και του τριάθλου που βρίσκονται από την Κυριακή το απόγευμα στις εγκαταστάσεις των Αγώνων, συνέχισαν την προετοιμασία τους επί αγγλικού εδάφους καθώς ρίχνονται πρώτοι στη μάχη την Παρασκευή, κατά την πρώτη αγωνιστική μέρα των Κοινοπολιτειακών Αγώνων.

Η μετάβαση των Κυπρίων αθλητών συνεχίζεται το Σάββατο 30 Ιουλίου με τους αθλητές και τις αθλήτριες του Στίβου αλλά και της Ποδηλασίας. Στο Μπέρμιγχαμ θα φτάσουν την Κυριακή 31 Ιουλίου η ομάδα της Άρσης Βαρών Αυγούστου και οι τελευταίες αφίξεις θα είναι τη Δευτέρα 1η Αυγούστου με τις ομάδες του Μπάτμιντον, της Ρυθμικής Γυμναστικής και της Ποδηλασίας Δρόμου.

Η Κύπρος λαμβάνει μέρος στους αγώνες με 53 αθλητές, 34 Άνδρες και 19 Γυναίκες από 12 αθλητικές Ομοσπονδίες.

Ο αριθμός των 43 αθλητών δόθηκε στην Κύπρο βάση των αποτελεσμάτων των προηγούμενων διοργανώσεων και της κατάταξης που είχε η Κύπρος, ενώ οι αθλητές της Άρσης Βαρών, του Μπιτς Βόλεϊ, και της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, εξασφάλισαν τη συμμετοχή μέσω αγώνων πρόκρισης.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share