X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΣύσκεψη στη Γαλλία μετά το χάος στο Champions League

Σύσκεψη στη Γαλλία μετά το χάος στο Champions League

Σύσκεψη αξιωματούχων ασφαλείας και ποδοσφαίρου θα πραγματοπιοηθεί σήμερα στο Υπουργείο Αθλητισμού της Γαλλίας μετά το χάος που στιγμάτισε τον τελικό του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σύσκεψη θα γίνει προκειμένου να αποφευχθούν οι σκηνές χάους που παρατηρήθηκαν στον τελικό του Champions League ενόψει και της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι σε δύο χρόνια.

Η Υπουργός Αθλητισμού Amelie Oudea-Castera, μιλώντας πριν από τη συνάντηση, είπε ξανά ότι την ευθύνη για το χάος του Σαββάτου φέρει η Λίβερπουλ αλλά αναγνώρισε ότι πρέπει η εμπειρία αυτή να γίνει μάθημα.

Η γαλλική κυβέρνηση έχει να αντιμετωπίσει ένα μπαράζ επικρίσεων από τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς στο Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά με τον χειρισμό του αγώνα από την αστυνομία, όταν χιλιάδες οπαδοί της Λίβερπουλ που είχαν εισιτήρια δυσκολεύονταν να εισέλθουν στο γήπεδο.

Οι σκηνές αμαύρωσαν την εικόνα της γαλλικής πρωτεύουσας, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την ικανότητά της να φιλοξενεί αθλητικές εκδηλώσεις.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share