X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΣυστάσεις Πολιτικής Άμυνας για προστασία από ισχυρούς ανέμους

Συστάσεις Πολιτικής Άμυνας για προστασία από ισχυρούς ανέμους

Συστάσεις για προστασία από ισχυρούς ανέμους, απευθύνει προς το κοινό η Δύναμη Πολιτικής Άμυνας.

Σε ανακοίνωσή της, η Πολιτική Άμυνας συστήνει στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περιοχές, όπου εκδηλώνονται ισχυροί άνεμοι, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να καταφεύγουν σε κλειστούς χώρους και να κλείνουν πόρτες και παράθυρα.

Επίσης, συστήνει να αποφεύγουν δραστηριότητες στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές, να αποφεύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, πινακίδες ή μπαλκόνια και να στερεώνουν γερά όλα τα αντικείμενα τα οποία ενδέχεται να παρασυρθούν από τον άνεμο και να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς (π.χ. πινακίδες, ντεπόζιτα, θερμοσίφωνες κ.α.)

Επιπλέον, συστήνει να απομακρύνουν από εξωτερικούς χώρους αντικείμενα, τα οποία δεν είναι εφικτό να στερεωθούν (π.χ. γλάστρες, τραπεζάκια, καρέκλες, διακοσμητικά είδη κ.α.) και να αποφεύγουν κάθε είδους εργασία/ενέργεια η οποία δυνατόν να προκαλέσει πυρκαγιά.

Προς τους εργοδότες συστήνει όπως λαμβάνουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων οι οποίοι εκτελούν εργασίες σε εξωτερικούς χώρους (π.χ. προσωρινή αναστολή εργασιών σε εργοτάξια κ.α.)

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share