X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΣυζήτηση για το μελλοντικό τοπίο στη ναυτασφαλιστική αγορά από το ΚΝΕ

Συζήτηση για το μελλοντικό τοπίο στη ναυτασφαλιστική αγορά από το ΚΝΕ

Θέματα ναυτασφάλισης, αλλά και το μελλοντικό τοπίο και οι προκλήσεις στον τομέα, παρουσιάστηκαν κατά τη χθεσινή μηνιαία συνάντηση των μελών του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΚΝΕ, τα μέλη του ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες του απερχόμενου μήνα και για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την ναυτασφαλιστική αγορά.

Συγκεκριμένα, προστίθεται, παρουσιάστηκαν από ειδικούς στον τομέα ναυτασφάλισης, που προσκλήθηκαν από την Μεγάλη Βρετανία, οι επερχόμενες ανανεώσεις ασφάλιστρων για το 2022-2023 των Αλληλασφαλιστικών Οργανισμών Προστασίας και Αποζημίωσης (P&I Clubs) αλλά και το μελλοντικό τοπίο και προκλήσεις, με θέμα «Forthcoming P&I Renewal – Are we heading into a Perfect Storm?».

Όπως ανέφεραν οι ειδικοί, στις ανανεώσεις για το 2022-2023, αναμένεται μια γενική αύξηση για την επαναφορά ισορροπίας εγγυήσεων, προσθέτοντας ότι, τα P&I Clubs έχουν την απαιτούμενη εμπειρία και θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια διαφύλαξης της αγοράς και αντιμετώπισης μελλοντικών προκλήσεων.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share