X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣυμπλοκή, τραυματισμός και συλλήψεις στον αγώνα Απόλλων – ΑΠΟΕΛ

Συμπλοκή, τραυματισμός και συλλήψεις στον αγώνα Απόλλων – ΑΠΟΕΛ

Ενας οπαδός τραυματίστηκε και άλλοι τρεις συνελήφθηκαν το βράδυ της Κυριακής, κατά τη διάρκεια επεισοδίου που σημειώθηκε στον ποδοσφαιρικό αγώνα Απόλλωνα – ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο Στάδιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, μέλη της επενέβησαν όταν μερίδα φιλάθλων των δυο ομάδων συνεπλάκησαν εντός του αγωνιστικού χώρου.

Από τη συμπλοκή ένας οπαδός της φιλοξενούμενης ομάδας τραυματίστηκε και χρειάστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ τρία άτομα συνελήφθηκαν.

Υπό σύλληψη βρίσκεται και ο τραυματίας σε σχέση με τα όσα διαδραματίστηκαν και για τα οποία γίνονται εξετάσεις από την Αστυνομία.

Το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας μεταξύ Απόλλωνα Λεμεσού με τον ΑΠΟΕΛ διεκόπη για περίπου ένα τέταρτο, όταν οπαδοί εισέβαλλαν στο ταρτάν στίβου που περιβάλλει τον αγωνιστικό χώρο του “Τσιρείου” και συνεπλάκησαν.

Το συμβάν σημειώθηκε στο 23ο λεπτό, με τις μάχες να είναι σώμα με σώμα και τους οπαδούς να χρησιμοποιούν ακόμα και πινακίδες και κώνους που βρίσκονταν στο σημείο.

Οι συγκρούσεις διήρκεσαν περίπου δύο λεπτά, μέχρι δυνάμεις της ΜΜΑΔ να φτάσει στο χώρο και να τρέψει σε φυγή τους εισβολείς.

Σύμφωνα με τη Cytavision που μετέδιδε τον αγώνα, υπήρξει ένας τραυματισμός οπαδού, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να προκύπτει κάτι σοβαρό.

Ο αγώνας άρχισε ξανά έπειτα από περίπου 15 λεπτά.

 

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share