X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΤα 20 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε ο CFA Society Cyprus

Τα 20 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε ο CFA Society Cyprus

Τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία του, στην παρουσία μελών, φίλων και  προσκεκλημένων από τον χρηματοπιστωτικό τομέα γιόρτασε ο Σύνδεσμος Χρηματοοικονομικών Αναλυτών CFA Κύπρου (CFA Society Cyprus).

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Συνδέσμου, στο μήνυμα του, ο Πρόεδρος του CFA Society Cyprus Άλκης Χατζηττοφής έκανε ιδιαίτερη μνεία στα επιτεύγματα του Συνδέσμου αυτές τις δύο δεκαετίες, τα οποία έχουν, όπως είπε, σημαντικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Η επιτυχία αυτή, ανέφερε ο κ. Χατζηττοφής, οφείλεται σε έναν και μόνο παράγοντα «τα μέλη του Συνδέσμου, τα οποία ενσαρκώνουν αυτό που η Margaret Franklin (Διευθύνουσα Σύμβουλος του CFA Institute) αποκαλεί τρίπτυχο της επιτυχίας, την εκπαίδευση, την ηθική και την αριστεία».

Παράλληλα, τόνισε ότι απόδειξη του σημαντικού έργου που επιτελεί ο Σύνδεσμος Χρηματοοικονομικών Αναλυτών CFA Κύπρου, μέσω των τεσσάρων εξειδικευμένων επιτροπών του, είναι και το διεθνές βραβείο CFA Institute’s Most Outstanding Society Award για το έτος 2022, στην κατηγορία 150 – 349 μελών, το οποίο επάξια κέρδισε ο CFA Society Cyprus. Ευχήθηκε, μάλιστα, ο Σύνδεσμος να συνεχίσει να θέτει όλο και υψηλότερους στόχους κάθε χρόνο, κατακτώντας ακόμα μεγαλύτερες διεθνείς διακρίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αφορμή τα 20χρονα του, ο Σύνδεσμος ετοίμασε μια επετειακή έκδοση με τα μηνύματα όλων όσοι διετέλεσαν Πρόεδροι του CFA Society Cyprus, από την ίδρυση του το 2003, καθώς και όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της τρέχουσας χρονιάς.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share