X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗΤα διαπιστευτήριά του ως νέος πρέσβης της Κύπρου στο Κράτος του Κατάρ...

Τα διαπιστευτήριά του ως νέος πρέσβης της Κύπρου στο Κράτος του Κατάρ επέδωσε ο Νικόλαος Τ. Μανώλης

Τα διαπιστευτήριά του στον Εμίρη του Κατάρ, Tamim bin Hamad Al Thani, επέδωσε ο νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Κράτος του Κατάρ, Νικόλαος Τ. Μανώλης, σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα στο Παλάτι Amiri Diwan την Κυριακή 7 Αυγούστου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, κατά τη διάρκεια της τελετής διαπιστευτηρίων, ο νέος Πρέσβης της Δημοκρατίας μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας και του λαού της Κύπρου προς τον Εμίρη και τον λαό του Κατάρ.

Επανέλαβε τη δέσμευσή του να συνεχίσει να εργάζεται για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων, όπως και για την περαιτέρω ενδυνάμωση της διμερούς συνεργασίας σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στους τομείς της ενέργειας, των επενδύσεων, του τουρισμού και της εκπαίδευσης, απευθύνοντας ταυτόχρονα πρόσκληση εκ μέρους του Προέδρου Αναστασιάδη προς τον Εμίρη όπως επισκεφθεί την Κύπρο.

Επιπλέον, αναφέρεται πως από την πλευρά του ο Εμίρης του Κατάρ, αφού καλωσόρισε τον νέο Πρέσβη ευχόμενος ευδόκιμη διαμονή και θητεία στη Ντόχα, επανέλαβε την ανάγκη ενδυνάμωσης και περαιτέρω διεύρυνσης των διμερών σχέσεων και του πεδίου συνεργασίας Κύπρου – Κατάρ.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share