X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΤα προβλήματα τουρισμού στο επίκεντρο συνεδρίασης του ΠΑΣΥΔΙΞΕ

Τα προβλήματα τουρισμού στο επίκεντρο συνεδρίασης του ΠΑΣΥΔΙΞΕ

Θέματα που άπτονται του τουρισμού, προβλήματα ηχορύπανσης και ασφάλειας  απασχόλησαν την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Πάφο από τον Παγκύπριο  Σύνδεσμο Διευθυντών ξενοδοχείων ( ΠΑΣΥΔΙΞΕ) .

Στην συνεδρίαση συμμετείχε και ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος σύμφωνα με τον πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων, Δρ. Χρίστο Αγγελίδη. Ο Δρ Αγγελίδης ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως με τον κ. Φαίδωνος  ανέλυσαν  θέματα  προσβασιμότητας στην παλιά πόλη,  συγκοινωνιών  και γενικότερα καλλωπισμού του προορισμού.

Επίσης στην συνεδρίαση  αναλύθηκαν και θέματα συνεργασίας του ΠΑΣΥΔΙΞΕ με το Υφυπουργείο Τουρισμού και με τις άλλες κρατικές υπηρεσίες.

Αναλύθηκαν ακόμη  θέματα  παροχής ασφάλειας των λουομένων, η ναυαγοσωστική επάνδρωση των παραλιών καθώς και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον αερολιμένα της Πάφου που φαίνεται, όπως είπε ο Δρ. Αγγελίδης, ότι υστερεί από το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Ο Δρ. Αγγελίδης σημείωσε πως το προφίλ του τουρίστα έχει διαφοροποιηθεί από παλαιότερα την στιγμή που σήμερα ο επισκέπτης είναι ταξιδεμένος και πιο απαιτητικός.

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε πως η  απόφαση συναντήσεων σε διάφορες επαρχίες  από πλευράς του  ΠΑΣΥΔΙΞΕ  λήφθηκε φέτος προκειμένου να συζητούν θέματα γενικού αλλά και τοπικού ενδιαφέροντος.

Σχετικά με τον ρόλο του ΠΑΣΥΔΙΞΕ ο  Δρ. Αγγελίδης ανέφερε πως είναι ο κατεξοχήν επαγγελματικός σύνδεσμος των ξενοδοχείων,  σημειώνοντας,  πως  ο λόγος ύπαρξης και λειτουργίας τους είναι η βελτίωση των στελεχών τους με κύριο γνώμονα την βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών στα ξενοδοχεία.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share