X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤη Δευτέρα στην Ελβετία η κλήρωση των γ΄ προκριματικών γύρων Champions League,...

Τη Δευτέρα στην Ελβετία η κλήρωση των γ΄ προκριματικών γύρων Champions League, Conference League και Europa League

Πραγματοποιείται τη Δευτέρα, 18 Ιουλίου, στη Νιών της Ελβετίας, η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου των διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ, Champions League, Europa League και Conference League.

Η κλήρωση για το Champions League θα αρχίσει στις 13.00, ώρα Κύπρου, για το Europa League στις 14.00 και για το Conference League στις 15.00.

Στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League από πλευράς Κύπρου θα συμμετέχει και ο πρωταθλητής Απόλλωνας, πέραν από την ΑΕΚ που θα δώσει αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό αγώνα της διοργάνωσης με αντίπαλο τη FC Midtjylland Δανίας.

Πιθανοί αντίπαλοι του Απόλλωνα είναι οι νικητές των αγώνων Ντιναμό Ζάγκρεμπ Κροατίας/ Σκούπι Βόρειας Μακεδονίας, Μακάμπι Χάιφα Ισραήλ – Ολυμπιακός και Καραμπάγκ Αζερμπαϊτζάν – Ζυρίχη Ελβετίας.

Πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό στην περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Midtjylland Δανίας στον β΄ προκριματικό, είναι οι Μπενφίκα, Ρέιτζερς, Αϊντχόβεν και ο νικητής του αγώνα Ντιναμό Κιέβου – Φενερμπαχτσέ.

Οι πρώτοι αγώνες του γ΄ προκριματικού γύρου θα γίνουν στις 2 και 3 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί στις 9 Αυγούστου.

Στην κλήρωση του γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League θα συμμετέχει και ο ηττημένος του αγώνα της ΑΕΚ Λάρνακας με τη Midtjylland Δανίας. Αντίπαλοι θα είναι μια από τις Παρτιζάν Σερβίας και Σλοβάκο Τσεχίας.

Η Κυπελλούχος Κύπρου, ομάδα της Ομόνοιας, θα αρχίσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τα play-offs του Europa Leauge και όχι από τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Οι αγώνες θα γίνουν στις 4 και 11 Αυγούστου.

Στην κλήρωση του γ΄ προκριματικό γύρο του Conference League θα συμετέχουν και τα ζευγάρια του ΑΠΟΕΛ και του Άρη, ενώ οι αγώνες θα γίνουν στις 4 και 11 Αυγούστου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share