X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΘηλυκό λιοντάρι σε δρόμους προαστίου στο Βερολίνο

Θηλυκό λιοντάρι σε δρόμους προαστίου στο Βερολίνο

Ένα άγριο ζώο, που πιστεύεται ότι είναι θηλυκό λιοντάρι περιφέρεται στους δρόμους σε νότιο προάστιο στο Βερολίνο και οι κάτοικοι έλαβαν οδηγίες για να παραμείνουν στα σπίτια τους, ενώ είναι σε εξέλιξη επιχείρηση σύλληψής του.

Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοινώσεις νωρίς το πρωί της Πέμπτης μετά από τηλεφωνήματα δύο ατόμων ότι είδαν μια λέαινα να κυνηγάει ένα αγριογούρουνο στο δρόμο.

Μοιράστηκαν βίντεο του ζώου από κινητό τηλέφωνο στην Αστυνομία, η οποία πιστεύει ότι οι εικόνες είναι αυθεντικές, είπε ο δήμαρχος του προαστίου Κλάινμαχνοβ, Μάικλ Γκρούμπερτ, σε συνέντευξη Τύπου.

Το ζώο εντοπίστηκε αργότερα και από τους ίδιους τους Αστυνομικούς, δήλωσε η Κέρστιν Σρόϊντερ, εκπρόσωπος της Αστυνομίας στην περιοχή του Βρανδεμβούργου.

Παρά τη μαζική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν δεκάδες Αστυνομικοί, drones, ελικόπτερα και κάμερες θερμικής απεικόνισης, μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης δεν υπήρχε κανένα σημάδι του ζώου.

Ο δήμαρχος προέτρεψε τους κατοίκους να συνεχίσουν να τηρούν τις συμβουλές της Αστυνομίας να μην βγαίνουν από το σπίτι αν είναι δυνατόν και να κρατούν τα κατοικίδια ζώα τους σε εσωτερικούς χώρους.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share