X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗΤην ερχόμενη Δευτέρα παρουσιάζει ο Πρόεδρος την πορεία της εθνικής στρατηγικής για...

Την ερχόμενη Δευτέρα παρουσιάζει ο Πρόεδρος την πορεία της εθνικής στρατηγικής για ανάπτυξη ορεινών κοινοτήτων

Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 11.30 πμ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρουσιάσει μαζί με τους καθ’ ύλην αρμόδιους Υπουργούς και τον Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, αναλυτικά, τα έργα και τις δράσεις, αλλά και τη μέχρι τώρα πορεία της εθνικής στρατηγικής για την ανάπτυξη των ορεινών κοινοτήτων, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος μετά την σύσκεψη της οποίας προήδρευσε την Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για το θέμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, μετά τη σύσκεψη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε στα ΜΜΕ ότι στη διάρκεια της σύσκεψης αξιολογήθηκε η πορεία των προγραμμάτων και των σχεδίων που υλοποιούνται στα ορεινά, στο πλαίσιο των πολιτικών και των δράσεων που εντάσσονται στην Εθνική Στρατηγική Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων.

Κατά τη σύσκεψη, ανέφερε, ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων Κώστας Χαμπιαούρης παρουσίασε μια σειρά από έργα και δράσεις που περιλαμβάνονται στην Εθνική Στρατηγική.

Η Εθνική Στρατηγική Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, η πρώτη στην Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας για ανάπτυξη των ορεινών περιοχών, “δεν παραμένει στατική, αλλά συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα προγράμματα και δράσεις”.

Στη σημερινή σύσκεψη, συμμετείχαν οι Υπουργοί Εσωτερικών, Γεωργίας, Υγείας, Μεταφορών, Δικαιοσύνης, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share