X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣTην Κύπρο με το Κουβέιτ θα συνδέει η Jazeera Airways για το...

Tην Κύπρο με το Κουβέιτ θα συνδέει η Jazeera Airways για το 2023

Την Κύπρο και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο Λάρνακας θα συνδέει με το Κουβέϊτ την καλοκαιρινή περίοδο η αεροπορική εταιρεία Jazeera Airways.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hermes Airports «η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία  Jazeera Airways, με έδρα το Κουβέιτ, πρόσθεσε πρόσφατα τη Λάρνακα στο δίκτυο των νέων ευρωπαϊκών προορισμών της για τη θερινή σεζόν του 2023».

Αναφέρεται ότι «η εταιρεία ιδρύθηκε το 2004 και εξυπηρετεί περισσότερους από 50 προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την Κεντρική και Νότια Ασία και την Ευρώπη, διαθέτοντας μια σύγχρονη σειρά αεροσκαφών Airbus A320 και A320neo».

Προστίθεται ότι «οι πτήσεις της εταιρείας ξεκίνησαν στις 29 Απριλίου από και προς τη Λάρνακα θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα μέχρι τις 27 Μαϊου. Ακόμα από τις 29 Μαϊου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου η Jazeera Airways θα πραγματοποιεί πτήσεις τρεις φορές την εβδομάδα.

Η Μαρία Κουρούπη, Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της Hermes Airports χαιρέτισε «την προσθήκη του Κουβέιτ στο δίκτυο του αεροδρομίου Λάρνακας, υλοποιώντας μια μακροχρόνια επιθυμία των επιβατών μας.

To νέο δρομολόγιο προσφέρει στους ταξιδιώτες από την Κύπρο περισσότερες επιλογές για να εξερευνήσουν το Κουβέιτ και την ευρύτερη δυτική περιοχή της Ασίας».

Παράλληλα συνέχισε «θα προσφέρει στους ταξιδιώτες από το Κουβέιτ την ευκαιρία να ανακαλύψουν την ομορφιά της Κύπρου». «Είμαστε βέβαιοι ότι το νέο δρομολόγιο θα είναι μια δημοφιλής επιλογή για το ταξιδιωτικό κοινό» σημείωσε.

O Rohit Ramachandran, Chief Executive Officer της Jazeera Airways εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός ότι «προσθέτουμε τη Λάρνακα στην αυξανόμενη λίστα των ευρωπαϊκών προορισμών μας για την επερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν. Αυτό παρέχει στους ταξιδιώτες από το Κουβέιτ έναν άλλο προορισμό με μια σύντομη και οικονομική πτήση».

Με την προσθήκη της Λάρνακας, σημείωσε «εξυπηρετούμε πλέον 63 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Κεντρική και Νότια Ασία και την Αφρική».

Από την πλευρά του ο Νίκος Γρύλος, Chief Executive Officer της Skyserv Κύπρου είπε πως «είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Jazeera Airways στην Κύπρο και προσβλέπουμε σε μια γόνιμη συνεργασία που θα προσθέσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στα αεροδρόμια Λάρνακας και στη Hermes Airports».

Ως Skyserv, συνέχισε “αισθανόμαστε πραγματικά περήφανοι, επειδή η παρουσία και οι δραστηριότητές μας συνέβαλαν με συγκεκριμένα στοιχεία στο να καταστούν ανταγωνιστικές οι υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης, επιτρέποντας σε περισσότερες αεροπορικές εταιρείες να εισέλθουν στην αγορά και να συμπεριλάβουν την Κύπρο στους προορισμούς τους».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share