X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΤο Ισραήλ έπληξε στόχους της Χαμάς στη Γάζα απαντώντας σε εκτόξευση ρουκέτας

Το Ισραήλ έπληξε στόχους της Χαμάς στη Γάζα απαντώντας σε εκτόξευση ρουκέτας

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ότι στη 1:30 τα ξημερώματα, τοπική ώρα, η ισραηλινή πολεμική αεροπορία έπληξε στόχους της οργάνωσης Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, μεταξύ των οποίων και εργοστάσιο οπλισμού της οργάνωσης, που βρίσκεται δυτικά του στρατοπέδου προσφύγων Χαν Γιούνες.

Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι, κατά τη διάρκεια της ισραηλινής αεροπορικής επιχείρησης, εκτόξευσε αντιαεροπορικό πύραυλο κατά των ισραηλινών αεροπλάνων, συγχαίροντας τους μαχητές της για την πράξη τους.

Στην ίδια ανακοίνωση η οργάνωση αναφέρει ότι οι κτιριακές εγκαταστάσεις που έπληξαν τα ισραηλινά αεροπλάνα ήταν άδειες και δεν περιείχαν κανέναν απολύτως εξοπλισμό.

Χθες βράδυ στις 20:31 τοπική ώρα, για πρώτη φορά ύστερα από επτά μήνες ηρεμίας, σημειώθηκε εκτόξευση ρουκέτας από τη Λωρίδα της Γάζας κατά της ισραηλινής επικράτειας. Η ρουκέτα καταρρίφθηκε από το αντιπυραυλικό σύστημα “Σιδερένιος Θόλος”. Καμία οργάνωση δεν ανέλαβε την ευθύνη της εκτόξευσης. Παλαιστινιακές και ισραηλινές πηγές εκτιμούν ότι την εκτόξευση πραγματοποίησε Ισλαμική Τζιχάντ.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share