X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΤο ΚΝΕ τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτικών με αιμοδοσία

Το ΚΝΕ τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτικών με αιμοδοσία

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (ΚΝΕ) τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτικών, με τη διοργάνωση της πρώτης από τις δύο αιμοδοσίες που πραγματοποιεί ετησίως, εδώ και 30 χρόνια, στις 20 Ιουνίου 2023.

Η αιμοδοσία έγινε στην αίθουσα υποδοχής της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου Χαβούζας, στη Λεμεσό, και σε αυτή συμμετείχε πολυάριθμο προσωπικό από τις ναυτιλιακές εταιρείες-μέλη του.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΝΕ, γνωρίζοντας την ανάγκη για διασφάλιση επάρκειας των εθνικών αποθεμάτων αίματος, προσφέρει έμπρακτα, με σταθερούς εθελοντές αιμοδότες από τη ναυτιλιακή βιομηχανία, με γνώμονα την υγεία των πολιτών της Κύπρου.

Σημειώνεται ότι μέσω των εθελοντικών αιμοδοσιών, που είχαν διοργανωθεί στο παρελθόν από το Επιμελητήριο, συγκεντρώθηκαν πέραν των 3300 μονάδων αίματος, μια προσφορά η οποία τιμήθηκε από τη Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας της πόλης και επαρχίας Λεμεσού.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε ενόψει της “Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτικών”, που γιορτάζεται διεθνώς στις 25 Ιουνίου και τελούσε υπό την αιγίδα της Υφυπουργού Ναυτιλίας, δείχνοντας έτσι την εκτίμηση της ναυτιλιακής βιομηχανίας προς τους ναυτικούς και επισημαίνοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στην παγκόσμια ναυτιλία, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share