X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο Οικονομικό «blitzkrieg» της Δύσης απέτυχε, δηλώνει ο Πούτιν

Το Οικονομικό «blitzkrieg» της Δύσης απέτυχε, δηλώνει ο Πούτιν

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε τη Τρίτη ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ρωσίας λειτουργεί καλά και το οικονομικό «blitzkrieg» (σ.σ. κεραυνοβόλος πόλεμος) της Δύσης απέτυχε.

Μιλώντας μετά τις συνομιλίες που είχε με τον Λευκορώσο Πρόεδρο Αλεξάντρ Λουκασένκο στο κοσμοδρόμιο «Βαστότσνι» στην ρωσική Άπω Ανατολή, και αναφερόμενος στις κυρώσεις της Δύσης, ο Πούτιν είπε ότι ελπίζει πως στην Δύση θα επικρατήσει η κοινή λογική.

Ο ίδιος προσέθεσε ότι ο κίνδυνος της υπονόμευσης από τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί ενδέχεται να αυξηθεί μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Ο Πούτιν δήλωσε ακόμα ότι η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία προχωράει όπως έχει σχεδιαστεί και ότι η Ρωσία δεν θα αποκρύψει τίποτε για την στρατιωτική της επιχείρηση στην Ουκρανία, μεταδίδει το πρακτορείο Interfax.

Ο Ρώσος Πρόεδρος είπε επίσης ότι η Ουκρανία έχει απομακρυνθεί από τις συμφωνίες που έγιναν κατά την διάρκεια των ειρηνευτικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη και πως οι συνομιλίες βρίσκονται σε “αδιέξοδο”.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share