X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΤο ΠΑΣΟΚ θα ασκήσει στιβαρή αντιπολίτευση, είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Το ΠΑΣΟΚ θα ασκήσει στιβαρή αντιπολίτευση, είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Την ικανοποίησή του το εκλογικό αποτέλεσμα που φέρνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη τρίτη θέση εντός του Κοινοβουλίου, με ποσοστό περίπου 11,8% και 32 έδρες, εξέφρασε ο Πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, στις πρώτες του δηλώσεις.

Σημειώνοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ δυναμώνει, ανανεώνεται, προχωρά», ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι το κόμμα αυξάνει την κοινοβουλευτική και εκλογική του δύναμη κατά 50%. «Σε πολλούς νομούς, το ΠΑΣΟΚ έχει αναδειχθεί δεύτερη δύναμη», ανέφερε ο ίδιος.

«Δεσμεύομαι προς κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα ότι το ΠΑΣΟΚ ως ισχυρή προοδευτική δύναμη θα ασκήσει στιβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση με αρχές και αξίες», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Επισήμανε ότι η ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, ο σεβασμός των θεσμών και των δικαιωμάτων και η ανάδειξη ενός ανθεκτικού και βιώσιμου μοντέλου παραγωγής, θα αποτελέσουν τις προτεραιότητες τις πολιτικής που θα ασκήσει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σημείωσε ότι θα πρέπει να προβληματίσει όλους η άνοδος των ακροδεξιών κομμάτων και των νεοναζιστικών μορφωμάτων. «Διαχρονικά, το ΠΑΣΟΚ ήταν δημοκρατικό ανάχωμα απέναντι σε όλα αυτά τα φαινόμενα», κατέληξε.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share