X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΤο Τμήμα Αρχαιοτήτων φωτίζει χρυσό το Κάστρο Πάφου για Παγκόσμια Ημέρα κατά...

Το Τμήμα Αρχαιοτήτων φωτίζει χρυσό το Κάστρο Πάφου για Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Το Τμήμα Αρχαιοτήτων φωτίζει το Κάστρο Πάφου χρυσό στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Αρχαιοτήτων, στο πλαίσιο των δράσεων ευαισθητοποίησης κατά του παιδικού καρκίνου, οι οποίες πραγματοποιούνται από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Παιδιά με Καρκίνο και Συναφείς Παθήσεις «Ένα όνειρο μια ευχή» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου στις 15 Φεβρουαρίου 2022, θα φωτίσει με χρυσό χρώμα το Κάστρο Πάφου από τις 13-15 Φεβρουαρίου 2022.

Όπως αναφέρεται, κύριος στόχος του Συνδέσμου «Ένα όνειρο μια ευχή» αποτελεί η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τον παιδικό καρκίνο, η εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, καθώς και η ψυχολογική και οικονομική στήριξη αυτών και των οικογενειών τους, που μαζί δίνουν καθημερινά μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει το Τμήμα Αρχαιοτήτων μέσω του φωτισμού Αρχαίων Μνημείων, είναι, προστίθεται στην ανακοίνωση, με ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχει σε ακόμη μια κοινωνική δράση.

Ευελπιστεί επίσης, ότι έτσι θα ενισχυθούν οι προσπάθειες του Συνδέσμου, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα στήριξης και αισιοδοξίας σε όλες τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share