X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΤρεις κλήσεις σε Πυροσβεστική λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

Τρεις κλήσεις σε Πυροσβεστική λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

Σε τρεις κλήσεις λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και κυρίως των βροχοπτώσεων, που αφορούσαν στις Επαρχίες Λευκωσίας, Πάφου και Αμμοχώστου, ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ωρο η αστυνομία.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Πυροσβεστική αναφέρει ότι από τις 06:00 της 3ης Ιανουαρίου του 2022 μέχρι και τις 06:00 της 4ης Φεβρουαρίου του 2022, ανταποκρίθηκε σε 25 κλήσεις για βοήθεια, 14 πυρκαγιές, 9 ειδικές εξυπηρετήσεις, από τις οποίες μόνο 3 αφορούσαν θεομηνίες και 2 ψευδείς κλήσεις.

Οι κλήσεις λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και κυρίως των βροχοπτώσεων, αφορούσαν τις Επαρχίες Λευκωσίας, Πάφου και Αμμοχώστου, με την Πυροσβεστική να ανταποκρίνεται σε δύο επεισόδια, που αφορούσαν πτώσεις και μετακινήσεις δέντρων στις επαρχίες Λευκωσίας και Πάφου και σε ένα επεισόδιο που αφορούσε μετακίνηση/πτώση ευτελών υλικών στην επαρχία Αμμοχώστου.

Εξάλλου, στις 03.44 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οικίας, στη Λακατάμια, για την οποία ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 04.17.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ από τη θερμότητα επηρεάστηκε επίσης και όχημα, που βρισκόταν σταθμευμένο κοντά στο εμπλεκόμενο από την πυρκαγιά όχημα.

Στο μεταξύ, ελαφριά ζημιά έπαθε και τρίτο όχημα, ως επίσης και κλιματιστικός εξοπλισμός και μέρος του επιχρίσματος της κατοικίας.
Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share