X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣTρία πιστοποιητικά ISO έλαβε το λιμάνι Λάρνακας

Tρία πιστοποιητικά ISO έλαβε το λιμάνι Λάρνακας

Τρία πιστοποιητικά ISO για το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, το σύστημα διαχείρισης υγείας και ασφάλισης στην εργασία και το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης, έλαβε η εταιρεία Kition Ocean Ports Ltd, διαχειρίστρια εταιρεία του λιμανιού Λάρνακας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, ο Διευθυντής του λιμανιού Πάρης Δημητρίου ανέφερε ότι «η ποιότητα υπηρεσιών στο λιμάνι Λάρνακας είναι βασισμένη σε διεθνή πρότυπα. Είμαστε στοχοπροσηλωμένοι στο να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, δείχνοντας το επίπεδο που επιθυμούμε να φθάσουμε».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «ISO που έλαβε το λιμάνι, είναι για τη διαχείριση ποιότητας, το σύστημα διαχείρισης υγείας και ασφάλισης στην εργασία και το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Αυτό καταδεικνύει ότι έχουμε τη θέληση να αναβαθμίζουμε διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας, ώστε να είναι εφάμιλλη με τη διεθνή πρακτική και τα πρότυπα που παρέχουν όλα τα λιμάνια διεθνώς».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η Kition Ocean Ports Ltd διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να διατηρεί την ποιότητα στην υγεία, την ασφάλεια και το περιβάλλον και θα διεκδικεί την πιστοποίηση με άριστα, στην ετήσια αξιολόγηση. Διαθέτουμε τις ευαισθησίες και τα αντανακλαστικά που χρειάζεται ένα τέτοιο μεγάλο έργο όπως το λιμάνι Λάρνακας και δεν υστερούμε σε τίποτε από άλλους ευρωπαϊκούς λιμένες».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share