X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΤρόπους συνεργασίας με ναυτιλιακά κέντρα στην Ελλάδα συζήτησαν Δήμαρχος Λάρνακας και Έλληνας...

Τρόπους συνεργασίας με ναυτιλιακά κέντρα στην Ελλάδα συζήτησαν Δήμαρχος Λάρνακας και Έλληνας Πρέσβης

Τρόπους συνεργασίας μεταξύ του Cyprus Marine & Marine Institute, με αντίστοιχα κέντρα στην Ελλάδα, συζήτησαν ο Δήμαρχος Λάρνακας και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο Ιωάννης Παπαμελετίου, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα».

Η επίσκεψη «έδωσε την ευκαιρία για αλληλογνωριμία κατά την διάρκεια της οποίας έγινε αναφορά στις ιστορικές σχέσεις και δεσμούς της Κύπρου και της Ελλάδας. Παράλληλα, έγινε αναφορά σε διάφορα θέματα που αφορούν τους τομείς του πολιτισμού, τουρισμού και επενδύσεων με ιδιαίτερη αναφορά σε θέματα ναυτιλίας και θαλάσσιων ερευνών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο Δήμαρχος Λάρνακας εξήγησε στον Πρέσβη της Ελλάδας τον σημαντικό ρόλο του Cyprus Marine & Marine Institute (CMMI) και των συνεργιών που έχει αναπτύξει ανά το παγκόσμιο. Ταυτόχρονα συζητηθήκαν τρόποι πιθανής συνεργασίας με αντίστοιχα κέντρα στην Ελλάδα».

Ο κ. Βύρας «εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Ιωάννη Παπαμελετίου για την επίσκεψη του στον Δήμο Λάρνακας και του πρόσφερε αναμνηστικό δώρο».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share