X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΥπογραφή συμβολαίων για παροχή υπηρεσιών συμβούλων μελετητών για το Κέντρο CMMI στη...

Υπογραφή συμβολαίων για παροχή υπηρεσιών συμβούλων μελετητών για το Κέντρο CMMI στη Λάρνακα

Υπογράφηκαν πρόσφατα τα συμβόλαια για παροχή υπηρεσιών συμβούλων μελετητών για το Κυπριακό Ινστιτούτο Θάλασσας & Ναυτιλίας (CMMI) στη Λάρνακα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021, υπογράφηκε το Συμβόλαιο για την παροχή Υπηρεσιών Συμβούλων Μελετητών για την ετοιμασία μελέτης και την επίβλεψη έργου για την κατασκευή του κτιριακού συγκροτήματος του Κέντρου Αριστείας CMMI στη Λάρνακα μεταξύ του Κέντρου Αριστείας CMMI και του επιτυχόντα προσφοροδότη Δημήτρης Μιχαήλ & Συνεργάτες Ε.Π.Ε».

Το Κυπριακό Ινστιτούτο Θάλασσας & Ναυτιλίας (CMMI – Cyprus Marine Maritime Institute) έχει δημιουργηθεί ως αποτέλεσμα του Ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου έργου MaRITeC-X. Είναι εταιρεία Ισοδύναμου Δημόσιου Φορέα με μοναδικό μέλος το Δήμος Λάρνακας και τον Δήμαρχο Λάρνακας Πρόεδρο του 25μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου.

Η διαδικασία της προσφοροδότησης «έγινε από το Δήμο Λάρνακας με προκήρυξη δημόσιων προσφορών. Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από Μελετητές και υποβλήθηκαν συνολικά 17 προσφορές από Μελετητικά Γραφεία της Κύπρου και το συμβόλαιο υπογράφηκε εκ μέρους του CMMI από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ζαχαρία Σιόκουρο και εκ μέρους του προσφοροδότη, ο Δημήτρης Μιχαήλ».

Σημειώνεται ότι «τα νέα κτίρια στα οποία θα στεγαστεί το CMMI θα βρίσκονται στην περιοχή Μακένζυ πίσω από τον χώρο στάθμευσης επί της Λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου και θα αποτελούνται, σε πρώτη φάση, από γραφεία και εργαστήρια. Το Συμβόλαιο Μελέτης είναι διάρκειας 24 μηνών».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share