X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΒραβεία σε μαθητές της Πάφου

Βραβεία σε μαθητές της Πάφου

Τα αποτελέσματα του μαθητικού διαγωνισμού, ανακοίνωσε η Διαχειριστική και Κριτική Επιτροπή του Βραβείου «Δημητράκη και Αγγελικούλας Γεωργίου Στυλιανίδη».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, η Επιτροπή σε συνεδρίασή της, αποφάσισε να απονέμει το Α΄ Βραβείο στον Ανδρέα Δροσάκη, μαθητή του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Πάφου. Το Β΄ Βραβείο απονέμεται στην Άντρια Εμμανουήλ, μαθήτρια του Λυκείου Α΄ Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ Πάφου. Επίσης η Επιτροπή απονέμει το Γ΄ Βραβείο, στη Ζέτα Γεωργίου Κουφοπαντελή, επίσης μαθήτρια του Λυκείου Α΄ Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ Πάφου.

Το Βραβείο καθιέρωσε ο Δημητράκης Στυλιανίδης, τέως Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, με σκοπό την προώθηση της μελέτης της Ελληνικής Ιστορίας και της Παιδείας, στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Όπως αναφέρεται η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στο Λύκειο Α΄ Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ Πάφου, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, ώρα 12.00μ.

Η σύνθεση της Διαχειριστικής και Κριτικής Επιτροπής του Βραβείου αποτελείται από τον Φαίδωνα Φαίδωνος, Δήμαρχο Πάφου – Πρόεδρο Επιτροπής, τον Δρ Παύλο Δαπόλα, Ε.Μ.Ε., στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού – Μέλος Επιτροπής, τον  Χρίστο Δημητρίου, Νομικό, Εκπρόσωπο Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου – Μέλος Επιτροπής, τη Μαρία Μίτλεττον, Φιλόλογο, Λογοτέχνη – Μέλος Επιτροπής και την Ερμίνα Μάη, Δημοσιογράφο, Φιλόλογο, Λειτουργό Πολιτιστικών και Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Πάφου – Μέλος Επιτροπής.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share