X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΥποβρύχιο Titan : Αγωνία για τους πέντε επιβαίνοντες οι οποίοι αγνοούνται- Τα...

Υποβρύχιο Titan : Αγωνία για τους πέντε επιβαίνοντες οι οποίοι αγνοούνται- Τα περιθώρια στενεύουν

Μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη των επιβαινόντων του υποβρυχίου Titan το οποίο εξαφανίστηκε ενώ έκανε ψυχαγωγική βόλτα στο ναυάγιο του Τιτανικού με τα περιθώρια να στενεύουν όσο περνούν οι ώρες και τελειώνει το οξυγόνο το οποίο υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει μέχρι τo μεσημέρι της Πέμπτης.

Όπως έγινε γνωστό μεταξύ των μελών της αποστολής που πλήρωσαν έκαστος 250.000 δολάρια είναι ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Χάμις Χάρτινγκ, επιχειρηματίες καθώς και εξέχοντες επιστήμονες που αγνοούνται από το πρωί της Κυριακής τοπική ώρα.

«Εξερευνούμε και κινητοποιούμε όλες τις επιλογές για να φέρουμε το πλήρωμα πίσω με ασφάλεια. Ολόκληρη η εστίασή μας είναι στα μέλη του πληρώματος στο υποβρύχιο και στις οικογένειές τους», ανακοίνωσε η OceanGate Expeditions για το συγκεκριμένο υποβρύχια που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει έως και πέντε άτομα

Μια ημέρα μετά την εξαφάνιση του βαθυσκάφους έγινε γνωστό ότι εκτός από τον προβεβλημένο Χαρντινγκ σε αυτό βρίσκονται ο Πακιστανός μεγιστάνας Σαχζλαντα Νταούντ, ο 19χρονος γιος του Σουλεμάν, ο Γάλλος εξερευνητής Πολ Ανρί Ναρζολέ και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που διοργανώνει το ταξίδι στον Τιτανικό, Στόκτον Ρας, o οποίος στις αρχές του Ιουνίου είχε αναρτήσει φωτογραφία από το ναυπηγείο όπου είχε κατασκευαστεί ο Τιτανικός.

Για τον εντοπισμό του υποβρυχίου που χρειάζεται δύο ώρες να αναδυθεί από το σημείο του διάσημου ναυαγίου έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση έρευνας της Αμερικανικής Ακτοφυλακής στον Ατλαντικό Ωκεανό με τη συμμετοχή του ναυτικού και της ακτοφυλακής των ΗΠΑ και του Καναδά καθώς και με αεροπορικά μέσα.

Στο λογαριασμό της στο Τwitter η Action Aviation έχει αναρτημένη την είδηση της έναρξης της αποστολής πριν από λίγες ημέρες, το εξής στο «Το υποβρύχιο είχε μια επιτυχημένη εκκίνηση».

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share